Radio 538 gooit programmering om
woensdag 14 maart 2018

Radio 538 gooit programmering om

Wietze de Jager is vanaf zaterdag 24 maart te horen bij Radio 538. Zijn komst naar de zender was al aangekondigd, maar nu is ook duidelijk dat hij voortaan elke zaterdag en zondag tussen twaalf en drie uur te horen is. 538-dj’s Ivo van Breukelen en Barend van Deelen krijgen vanaf volgende week bovendien een eigen ochtend- en avondshow op 538.

Wietze: “Ik ben trots dat ik vanaf nu onderdeel ben van het 538-team en kan niet wachten om de schuif open te zetten en radio te maken. Het is bijzonder omdat iedereen een ander weekendritme heeft: van uitslapen en boodschappen doen tot sporten of werken en van chillen tot compleet losgaan. Samen met Chris laat ik deze veelzijdigheid terugkomen in de items en onderwerpen van de show en draaien we veel toffe muziek. Het weekend leeft en dat laten we horen!”

Evers Staat Op (6-10 uur), Frank Dane (12-14 uur), Mark Labrand (14-16 uur) en De Coen en Sander Show (16-19) blijven vaste waarden bij 538. Elke werkdag tussen tien en twaalf uur ‘s ochtends presenteert Ivo van Breukelen een nieuwe show en Barend van Deelen is van maandag tot en met donderdagavond te horen tussen zeven en tien uur. Daniël Lippens is tijdens het tweede deel van de avond, tussen tien uur en middernacht, te beluisteren. En 538-talent Anoûl Hendriks is naast zijn vaste shows in de nacht binnenkort ook te horen op zondagavond vanaf zes uur.

Radiodirecteur Menno de Boer: “Radio 538 zit barstensvol talent en dat valt met deze nieuwe programmering helemaal op z’n plek. Stuk voor stuk jocks die de hits van 538 centraal zetten, op hun eigen manier interactie aangaan en radio laten leven. Kortom, een topteam!”

Bron: Radio 538/BM

Bericht delen