Radio 538 en KNVB blijven mediapartner
vrijdag 26 maart 2021

Radio 538 en KNVB blijven mediapartner

Ook de komende seizoenen is Radio 538 mediapartner van de KNVB en blijft daarmee de exclusieve radiopartner. Dit werd vrijdagochtend bekendgemaakt in een gesprek met bondscoach Frank de Boer in De 538 Ochtendshow met Frank Dane.

Luisteraars van Radio 538 maken, wanneer het weer kan, kans op kaarten voor alle thuiswedstrijden van het Nederlands elftal. Daarnaast trekken de KNVB en Radio 538 samen op in het creëren van content.

Luisteraars konden de afgelopen jaren niet alleen kaarten winnen, maar bijvoorbeeld ook een compleet verzorgde reis naar het WK voetbal in Zuid-Afrika of met een speciale 538-bus naar een WK wedstrijd van de Oranjeleeuwinnen in Frankrijk. Tevens bouwde 538 verschillende feestjes in de Oranje fanzones tijdens EK’s en WK’s en waren er verschillende activiteiten tijdens de open dag van de KNVB in Zeist.

Coco Hermans, Radio Director 538: “Deze zomer barst het EK voetbal los. Zeg je EK, dan zeg je Oranje en Oranje = 538. Voetbal brengt mensen samen en verbindt. Daarom past de KNVB ook zo goed bij 538. We zijn trots dat we onze jarenlange samenwerking met de KNVB hebben verlengd en ook tijdens dit EK het Oranjegevoel met onze luisteraars kunnen delen.”

Jean Paul Decossaux, directeur commercie KNVB: “Al sinds 2005 is Radio 538 officieel partner van de KNVB. Vanwege corona zijn het nog lastige tijden voor het voetbal en de voetbalfans, dus het is mooi om te zien dat de betrokkenheid van 538 nooit weg is geweest. Belangrijk ook nu is om de voetbalfans via alle mogelijke kanalen te blijven bereiken en betrekken. Samen met 538 kunnen we dat bewerkstelligen.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen