dinsdag 16 januari 2018

Radio 4 brengt wekelijks nachtprogramma Virus

Vanaf 17 maart brengt Radio 4 in de nacht van donderdag op vrijdag Virus, een nieuw late night radioprogramma dat de bezoeker en de luisteraar betrekt in de liefde voor klassieke muziek. Elke week is een andere presentator te horen bij Virus. Giel Beelen neemt op 17 maart in de Stadsschouwburg van Rotterdam als eerste plaats achter de microfoon.

Elke donderdagavond wordt Virus van 21.30 – 22.30 uur opgenomen in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg. Publiek is van harte welkom. Radio 4 zendt Virus uit in de nacht van donderdag op vrijdag van 00.00 uur tot 01.00 uur.

Andere presentatoren van Virus zijn Sanne Wallis de Vries, Tijl Beckand, Abdellah Dami, Art Rooijackers en DJ Von Rosenthal de La Vegaz. Iemand uit het publiek gaat tijdens het programma aan ‘een infuus van klassieke muziek’ en er is een wekelijkse Blaastest. Virus is een initiatief van de gezamenlijke omroepen op Radio 4, Concertzaal de Doelen en de Rotterdamse Schouwburg. De AVRO produceert de radio-uitzending, de AVRO en VPRO verzorgen gezamenlijk de website.

Bron: Radio 4/Broadcast Magazine

Bericht delen