dinsdag 16 januari 2018

Racoon schrijft themanummer 3FM Serious Request

Racoon schrijft dit jaar het officiële themanummer van 3FM Serious Request 2013. Dit nieuws maakte 3FM dj Giel Beelen dinsdag bekend tijdens zijn programma Giel!. De single gaat eind november op 3FM in première en is vanaf dan overal te downloaden en te streamen.

Alle opbrengsten van de song gaan naar 3FM Serious Request en het Rode Kruis. Dit jaar zet 3FM zich in voor kinderen die sterven aan de gevolgen van diarree. Elk jaar sterven ruim 800.000 kinderen aan diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten.

Giel belde met zanger Bart van der Weide: “Wij zijn allemaal vaders bij Racoon en kennen onvoorwaardelijke liefde voor onze kinderen. Wat mij het hardste raakt is dat dagelijks 70 schoolklassen sterven aan de gevolgen van diarree. Wij gaan ons met 3FM en hopelijk heel Nederland inzetten om kindersterfte door diarree terug te dringen.” De Zeeuwse mannen nemen het stokje over van Laura Jansen. Vorig jaar schreef en zong zij het themanummer Same Heart samen met Keane-frontman Tom Chaplin.

Bron: 3FM/PIAS Holland

Bericht delen