Qmusic zendt komend weekend live uit vanaf Tomorrowland
dinsdag 12 juli 2022

Qmusic zendt komend weekend live uit vanaf Tomorrowland

Komend weekend is het eindelijk zover, dan openen na twee jaar weer de poorten van Tomorrowland. Met dj’s van wereldformaat en per editie 600.000 bezoekers is Tomorrowland een van de grootste en meest toonaangevende festivals wereldwijd.

Qmusic is daar als exclusief mediapartner bij. Q-dj’s Mattie, Domien, Joost, Stephan, Menno, Wim, Kai, Tom en Bram reizen af naar België om live radio te maken.

Vrijdag en zaterdag maken de Qmusic-dj’s live radio vanaf het Tomorrowland-terrein en brengen zo de sfeer van het festival direct naar de luisteraar. Niemand minder dan Hardwell en Nicky Romero, Afrojack, Sunnery & Ryan en Armin van Buuren komen langs in de studio. Daarnaast zijn er livesets te horen van de dj’s op Tomorrowland. Het festival is al lang en breed uitverkocht, maar Qmusic-luisteraars maken nog deze hele week kans om er last minute bij aanwezig te zijn.

Tomorrowland gaat dit jaar voor maar liefst drie festivalweekenden om de afgelopen gemiste edities in te halen. Meer dan 500 artiesten onder wie Lucas & Steve, Purple Disco Machine, Alesso, Sunnery James & Ryan Marciano, Cat Dealers en Martin Garrix treden op verdeeld over meer dan 10 stages.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen