Qmusic stuurt luisteraar op wereldreis naar topartiesten
zaterdag 7 april 2018

Qmusic stuurt luisteraar op wereldreis naar topartiesten

Qmusic geeft op 20 april een volledig verzorgde wereldreis weg naar negen concerten in negen steden over de hele aarde.

De winnaar gaat samen met een vriend(in) achtereenvolgens naar Bruno Mars in Hong Kong, Sam Smith in Lissabon, Ed Sheeran in Dublin, Katy Perry in Keulen, Harry Styles in Santiago (Chili), Justin Timberlake in Dallas, P!nk in Los Angeles, Taylor Swift in Chicago om in Melbourne te eindigen bij Niall Horan.

Nog nooit eerder was de Q-World Tour zo uitgebreid. Deze vijfde editie gaat niet alleen langs negen wereldsteden om negen topartiesten te zien, maar brengt de winnaar ook naar de set van Game of Thrones in Ierland en naar een set van een Hollywoodfilm. De afsluiter is een vlucht in een luchtballon boven de Australische stad Melbourne.

Luisteraars kunnen meedoen door in te checken in de Qmusic app. Vanaf 9 april start het radiospel: in de app krijgt iedere luisteraar een soort bingokaart met tracks van de negen Q-World Tour-artiesten. Als het liedje op de radio is, heeft de luisteraar het hele nummer de tijd om deze te bevestigen in de app. Wie op het einde alle nummers heeft afgestreept, gaat naar de finale op 20 april.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen