Qmusic en Tomorrowland verlengen meerjarige samenwerking
dinsdag 28 februari 2023

Qmusic en Tomorrowland verlengen meerjarige samenwerking

Qmusic is ook de komende jaren mediapartner van het internationaal vermaarde festival Tomorrowland. Qmusic doet als radiopartner als enige radiozender in Nederland live-verslag van het festival en de andere events, zoals Tomorrowland Winter.

Tomorrowland keert ook dit jaar terug naar Alpe d’Huez voor de derde editie van Tomorrowland Winter. Van 18 tot en met 25 maart 2023 reizen 22.000 festivalgangers af naar de Franse Alpen voor een festivalervaring in de sneeuw. De line-up bestaat uit onder andere Afrojack, Axwell, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Licious, Lost Frequencies, Meduza, Ofenbach en Martin Garrix.

Vrijdag 3 maart bij Kai, Tom en Bram en zaterdag 4 maart bij Tom en Bram maken Qmusic-luisteraars kans op een compleet verzorgde trip naar Tomorrowland Winter. Aanmelden kan via Qmusic.nl.

One World Radio
Voortvloeiend uit het mediapartnership met Tomorrowland, blijft Qmusic de commerciële activiteiten op zich nemen voor het bijbehorende radiostation Tomorrowland One World Radio, dat te horen is via DAB+ en via de Qmusic player op de website en in de Qmusic-app. Op zaterdagnacht tussen 02.00 en 03.00 uur is het beste van One World Radio te horen met Menno Barreveld.

Met dj’s van wereldformaat en per editie meer dan 400.000 bezoekers is Tomorrowland een van de grootste en meest toonaangevende festivals wereldwijd. Tomorrowland bestaat aankomende zomer uit twee festivalweekenden, die binnen 20 minuten strak zijn uitverkocht.

Bron: Qmusic/BM

 

Bericht delen