dinsdag 16 januari 2018

Qmusic-dj Wietze de Jager nog steeds 'ziek thuis'

Ruim een maand geleden barstte de bom tussen Mattie Valk en Wietze de Jager van Qmusic. Zij maakten zich op voor een toptransfer naar Talpa Radio.

Maar Valk tekende in z’n eentje een ‘verbetercontract’ bij Qmusic: zes ton per jaar en een Tesla. De Jager voelde zich in de steek gelaten en meldde zich ziek.

Sindsdien blijft het onduidelijk wat De Jager gaat doen: naar Talpa overstappen of toch bij Qmusic blijven. Hij zit nog altijd ‘ziek’ thuis. De dj is inmiddels bezocht door een arboarts. Alle contact met zijn huidige baas loopt verder via zijn zaakwaarnemer.

Beide Q-dj’s kwamen ooit met Qmusic overeen dat zij bij een eventuele overstap twaalf maanden geen radio konden maken. De mogelijkheid bestaat dat De Jager dus eerst een jaar lang bij zijn nieuwe werkgever Talpa Radio achter de schermen aan de slag gaat, voor we zijn stem weer in de ether horen. Dat is verre van ideaal. Hij koopt nu tijd om desnoods via een juridische weg onder dit beding uit te komen.

Dan moet hij echter niet te lang meer wachten, want de directie van Talpa wordt naar verluidt chagrijnig van De Jagers besluiteloosheid.

Bron: AD/BM

Bericht delen