Sky Radio: Perfect – Ed Sheeran ultieme liefdeslied
dinsdag 20 februari 2018

Sky Radio: Perfect – Ed Sheeran ultieme liefdeslied

‘Perfect’ van Ed Sheeran is dé lovesong voor Valentijnsdag. Luisteraars hebben de mierzoete hit van de Britse singer-songwriter verkozen tot grote favoriet van Sky Radio’s Valentijn Top 101.

De Valentijnlijst bevat de beste lovesongs en wordt vandaag uitgezonden voor het echte feelgood gevoel van Valentijnsdag. Naast de romantische ballad van Ed Sheeran hebben ook ‘Marry You’ van Bruno Mars en ‘Just Give Me A Reason’ van Pink een plek bemachtigd in de top 3. 

Top 5:

1. Ed Sheeran – Perfect
2. Bruno Mars – Marry You
3. Pink – Just Give Me A Reason
4. Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling!
5. Zayn & Sia – Dusk Till Dawn

Ed Sheeran en Adele zijn het populairst in de Valentijn Top 101. Beide artiesten hebben zes noteringen, waaronder ‘Shape of You’ (nummer 13) en ‘Make You Feel My Love’ (nummer 6). Ook ‘Zoutelande’ van Bløf heeft een plekje in de hitlijst veroverd. De hit van de Zeeuwse band staat op nummer 19 en is momenteel de best verkopende plaat in Nederland.

De nieuwste track in de Top 101 is ‘For You’ van Liam Payne & Rita Ora. Diverse klassiekers maken de hitlijst compleet. Zo bezet ‘Every Breath You Take’ van the Police nummer 61 en Bryan Adams met ‘Everything I Do’ staat op nummer 97. 

De Valentijn Top 101 is op 14 februari tussen 09.00 en 17.00 te horen bij Sky Radio.

Bron: Sky Radio/BM

Bericht delen