Pearl Jam – Ten op 1 in Album Top 750 van Radio Veronica
donderdag 5 april 2018

Pearl Jam – Ten op 1 in Album Top 750 van Radio Veronica

Pearl Jam-album Ten is de nieuwe nummer 1 in de Album Top 750 van Radio Veronica. Het debuutalbum van de Amerikaanse rockband kreeg van de luisteraars de meeste stemmen.

Radio-dj Giel Beelen vindt het geweldig dat de luisteraars massaal voor Ten hebben gekozen: “Pearl Jam heeft de liefde voor rockmuziek in me losgemaakt. Dit album is ook mijn favoriet, want het zit zo ijzersterk in elkaar. Vanaf het moment dat je begint te luisteren, val je van de ene in de andere emotie.”

De complete top 5 ziet er als volgt uit:

  • Pearl Jam – Ten
  • U2 – The Joshua Tree
  • Coldplay – A Rush Of Blood To The Head
  • Queen – A Night At The Opera
  • Kensington – Rivals

Songs Of Experience van U2 (positie 718) is het nieuwste album in de lijst. Andere recent uitgebrachte albums in de Album Top 750 zijn Evolve van Imagine Dragons op positie 100, Flicker van Niall Horan op positie 339, Beautiful Trauma van P!nk op positie 342, The Search Of Everything van John Mayer op positie 487 en Broken Machine van Nothing But Thieves op positie 583.

De meest genoteerde Nederlandse artiest in de Album Top 750 is Anouk. Van haar staan twaalf albums in de lijst. Bløf is met tien noteringen de succesvolste Nederlandse band én Nederlandstalige act.

De Album Top 750 is van maandag 9 april tot en met vrijdag 20 april iedere werkdag tussen 9.00 uur en 22.00 uur te horen op Radio Veronica. De ontknoping is om iets voor 16.00 uur op vrijdag 20 april.

Bron: Radio Veronica/BM

Bericht delen