dinsdag 16 januari 2018

Patrick Lodiers terug naar BNN-VARA

Patrick Lodiers keert terug bij BNN-VARA. In de loop van 2017 wordt hij de nieuwe vaste presentator van De Nieuws BV op NPO Radio 1, naast Willemijn Veenhoven. Hij volgt daarmee Eric Corton op, die eerder dit jaar stopte. Patrick is in 2017 nog wel te zien bij zijn huidige werkgever KRO-NCRV, als presentator van het tv-programma De Reünie.

 

Lodiers: “De Reünie is prachtig! Maar ik kijk ook enorm uit naar mijn eigen reünie met BNN-VARA. En kijk je bij een reünie vaak terug, mijn reünie vindt plaats bij De Nieuws BV, op de radio, en is gericht op de toekomst!”

Marc Adriani, zakelijk directeur BNN-VARA: “Patrick presenteerde bij ons spraakmakende programma’s als Je Zal Het Maar Hebben, Over Mijn Lijk, De Lama’s en De Grote Donorshow. Als voormalig voorzitter van BNN was hij groot voorstander van de fusie met de VARA. Kortom, Patrick ademt ons DNA. We zijn blij met zijn terugkeer. Welcome back, Patrick!”

De precieze datum van Patricks eerste uitzending bij De Nieuws BV wordt later bekendgemaakt. De Nieuws BV is elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur te beluisteren op NPO Radio 1.

Bron: BNN-VARA/Broadcast Magazine

 

Bericht delen