dinsdag 16 januari 2018

Özcan Akyol gaat presenteren op NPO Radio 1

Schrijver en columnist Özcan Akyol gaat aan de slag als interviewer op NPO Radio 1. De hele maand december presenteert hij voor BNNVARA iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma Onze Man in Deventer, live vanuit zijn woonkamer in het centrum van zijn geliefde woonplaats. In de zomer van 2018 volgt nog een reeks interviews.

Özcan, ook wel bekend als Eus, kiest er bewust voor om de gasten thuis te ontvangen: “De intieme sfeer van mijn eigen woonkamer, met uitzicht op het bruisende horecaplein, zorgt er hopelijk voor dat mensen zich meer op hun gemak gaan voelen. Ik zal ze dan ook niet als een klassieke interviewer benaderen, maar veel meer als de nieuwsgierige vriend, die soms ook een tikkeltje brutaal is.”

Terwijl zijn kinderen al lekker liggen te slapen, kruipt de gast bij Özcan op de bank. In de historische binnenstad van Deventer gaat de bekende schrijver en columnist zijn interesse in de gast botvieren met een reeks vragen en overpeinzingen.

Onze Man in Deventer is te horen op 2, 9, 16, 23 en 30 december. De eerste gast is schrijfster Franca Treur. Het programma wordt uitgezonden van 00.00 – 01.00 uur, in de nacht van zaterdag op zondag.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen