dinsdag 16 januari 2018

Operatie Victorie bij Radio Veronica

Van maandag 11 tot en met woensdag 13 mei vindt Operatie Victorie plaats, een groots opgezet landelijk project van De Landmacht en Radio Veronica, waarmee 70 jaar vrijheid in Nederland wordt gevierd door 70 maatschappelijke projecten in ons land in 70 uur aan te pakken.

Samen met diverse BN’ers komen De Landmacht en dj’s van Radio Veronica als teams in actie voor de maatschappelijke projecten die 70 jaar vrijheid in ons land onderstrepen. Operatie Victorie is onderdeel van de Open Dagen Koninklijke Landmacht, waarin militairen laten zien wat zij kunnen en doen.

De thuisbasis van Operatie Victorie is in Almere op het Esplanade plein, waar De Landmacht het kamp opslaat en waar vandaan alle acties worden gecoördineerd. Het plein vormt het zenuwcentrum van de actie en de uitzendingen van Radio Veronica komen live vanuit het kamp.

Op woensdagavond 13 mei vindt hier ook de spectaculaire afsluiting plaats met een voor iedereen gratis concert met optredens van Bade, VanVelzen en de Radio Veronica Drive In Show.

Bron: Sky Radio Group/Broadcast Magazine

Bericht delen