dinsdag 16 januari 2018

Opbrengst Evers Staat Op Run bijna € 130.000

Samen met luisteraars en vrienden van de show liepen 538-dj Edwin Evers en zijn team zaterdag 5.38 kilometer voor het goede doel door het Amsterdam Science Park. Alle deelnemers doneerden € 15,- voor een startbewijs voor de fun run en konden zich laten sponsoren.

In totaal is er door de renners, 538-luisteraars en bedrijven € 129.560,80 opgehaald. De volledige opbrengst van de Evers Staat Op Run gaat naar het Ronald McDonald Huis in Groningen.

Onder anderen Beau van Erven Dorens, Olcay Gulsen, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Joost van Gangelen, Menno de Boer, Airen Mylene, Bridget Maasland, Merel Westrik, Humberto Tan, Kim Kötter, Dennis van der Geest en Michael Boogerd deden mee aan de recreatieve sponsorloop.

538-dj Edwin Evers: “Ik ben ongelofelijk trots op alle deelnemers en onze collega’s voor en achter de schermen die de Evers Staat Op Run mogelijk gemaakt hebben. Het bedrag van € 129.560,80 dat we samen opgehaald hebben voor het Ronald McDonald Kinderfonds is meer dan ik had durven dromen.”

“Heel bijzonder wat alle renners en luisteraars vandaag bij elkaar hebben gebracht”, zegt Jolanda Kamphuis, manager van Ronald McDonald Huis Groningen. “Met deze opbrengst kunnen we snel starten met de bouw van vier extra gastenkamers, zodat nog meer ouders dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. We zijn iedereen enorm dankbaar. Ik nodig het team van Evers Staat Op graag uit om de nieuwe kamers te komen bekijken in het voorjaar.”

In het Ronald McDonald Huis Groningen logeren ouders en broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Hierdoor zijn ouders altijd dicht bij hun zieke kind. Het Ronald McDonald Huis Groningen krijgt geen subsidie en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

Bron: 538/BM
 

Bericht delen