Ook Jurjen Gofers weg bij Radio Veronica
maandag 29 juni 2020

Ook Jurjen Gofers weg bij Radio Veronica

Jurjen Gofers is na bijna negen jaar vertrokken bij Radio Veronica. De dj was zondagavond voor het laatst te horen op de zender. Gofers moet weg vanwege de grote reorganisatie bij de radiotak van Talpa Network, eigenaar van Radio Veronica.

Jurjen Gofers: “Ik ben niet boos, ik ben alleen teleurgesteld. Ik vind het gewoon heel erg jammer, maar zowel Veronica als ik gaan op weg naar nieuwe dingen.”

Gofers was sinds november 2011 te horen op Radio Veronica. In eerste instantie presenteerde hij de vroege ochtendshow op de zender. Daarna volgden onder meer de dagelijkse avondshow en een programma op zondagmiddag. In januari 2017 kreeg hij een programma op zaterdag- en zondagavond tussen 20.00 en 24.00 uur. Enkele maanden geleden verhuisde hij naar het tijdslot tussen 18.00 en 21.00 uur.

Hoewel zijn radiowerk ophoudt, hoeft Gofers zich niet te vervelen. Hij zit namelijk samen met DJ Maurice (Huismans) achter de feestact Snollebollekes. Eerder werkte hij onder meer voor Radio 538, van 1998 tot 2006. Daar presenteerde hij SuperGofers en G-Spot. Ook was hij producer van verschillende programma’s, zoals de Nederlandse Top 40 en Dance Department.

Bron: Radio.nl/BM

Bericht delen