Online Radio Awards in september voor het eerst uitgereikt
zaterdag 23 juni 2018

Online Radio Awards in september voor het eerst uitgereikt

Het radiolandschap is volop in beweging. Zo is het online radio luisteren sterk in populariteit gestegen, komen er steeds meer ‘internet only’ stations en groeit het aantal podcastluisteraars dagelijks.

De stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl starten daarom dit jaar met uitreiking van de Online Radio Awards. Met dit initiatief worden er voor het eerst in de Nederlands radiogeschiedenis prijzen uitgereikt voor ‘internet only’ radiomakers en podcasters.

De Online Radio Awards worden voortaan jaarlijks uitgereikt aan de meest opvallende online radio makers. Er worden Online Radio Awards uitgereikt in de categorieën:

– Beste online radiostation
– Beste podcast
– Beste online presentator/presentatrice
– Beste online radio ambassadeur

Het publiek kan zelf stemmen op zijn of haar favoriete online radiostation, podcast en presentator. Aan de hand van het aantal stemmen zal een deskundige jury de genomineerden bekend maken. De vakprijs voor ‘beste online radio ambassadeur’ wordt door de jury bepaald.

Op dinsdag 4 september om 17.00 uur worden de winnaars van de Online Radio Awards bekendgemaakt in Hilversum. Voor meer voorwaarden en informatie kijk bij Online Radio Awards.

Bron: v-OR/BM

Bericht delen