dinsdag 16 januari 2018

One Media Sales bundelt spotverkoop

Medio september brengen 538 Groep en 100% NL hun spotverkoop voor 538, SLAM!FM, Radio 10 en 100% NL onder in een gezamenlijk saleshuis: One Media Sales. De organisatie gaat van start met een weekbereik van 5,6 miljoen unieke luisteraars en een marktaandeel van 25 procent in de doelgroep 20 – 49 jaar.

One Media Sales ‘wil kansen bieden door een slimmere inzet van de radiobudgetten en een hoog bereik. Met focus op nieuwe ontwikkelingen in de markt, zoals DAB+ en het gebruik van effectieve doelgroeponderzoeken’. De organsatie stelt haar deuren ook open voor derde partijen. Sublime FM en Efteling Radio hebben besloten vanaf oktober op exclusieve basis de spotverkoop onder te brengen bij One Media Sales.

Roel Willemsen, Commercieel Directeur One Media Sales, stelt: “We hebben passie voor radio, merken en adverteerders. Eén van onze belangrijkste drijfveren is de positie van het medium radio binnen de mediamix, samen met adverteerders, media- en reclamebureaus, te versterken.”

Het saleshuis krijgt een team van zo’n dertig radioprofessionals dat zich dagelijks gaat bezighouden met de verkoop van radiozendtijd. Willemsen heeft zijn sporen in radioland verdiend. Twaalf jaar geleden begon zijn radioavontuur bij Radio 10 FM. Via RTL Nederland (Yorin FM/RTL FM) en SLAM!FM is hij terechtgekomen bij de 538 Groep.

Bron: 538 Groep

Bericht delen