dinsdag 16 januari 2018

Omroepen Randstad bundelen krachten

Omroep West, RTV Rijnmond en RTV NH bundelen hun krachten op het gebied van reclame. Rob Jurriaans wordt centraal aanspreekpunt voor de business to business reclamezendtijd bij de drie regionale omroepen. Zij ontwikkelden een nieuwe propositie voor bedrijven die de zakelijke markt in Noord- en Zuid-Holland willen bereiken.

Voor ondernemers die de Randstad als doelgebied hebben, wordt het nu mogelijk om deze regio via één loket te bereiken. Door de samenwerking ontstaat een sterke mediamix van radio en online binnen de economisch belangrijke provincies. Door de aanstelling van Rob Jurriaans, als accountmanager, ontstaat een loket waar de B2B inkopers media-advies kunnen inwinnen en efficiënt hun campagne in het gebied kunnen inplannen. Jurriaans heeft ervaring bij diverse mediabedrijven zoals AD NieuwsMedia en Wegener.

Dagelijks bereiken de drie regionale omroepen samen ruim 400.000 luisteraars in de Randstad, met tijdens de spits een groot zakelijk bereik. De propositie bestaat uit reclame op Radio Rijnmond, Radio West en Radio NH, de regionale websites rijnmond.nl, omroepwest.nl en rtvnh.nl en de bijbehorende mobiele apps. Gezamenlijk zijn de drie regionale omroepen goed voor een online bereik van 13,5 miljoen bezoeken per maand.

Jurriaans: “Door de bijzondere samenwerking ontstaat hét alternatief voor de zakelijke adverteerder die de Randstad wil bereiken. Door slimme reclamecampagnes op radio en online te combineren, profiteren bedrijven van de regionale kracht van drie sterke omroepen in de Randstad”.

Bron: Omroep West/Broadcast Magazine

Bericht delen