Omroep WNL komt met In de Kantine op NPO Radio 1
vrijdag 31 december 2021

Omroep WNL komt met In de Kantine op NPO Radio 1

Fidan Ekiz en Wieger Hemmer trappen het nieuwe jaar af met de presentatie van het live-radioprogramma In de Kantine. Vanaf 8 januari iedere zaterdagmiddag vanuit De Doelen in hartje Rotterdam.

Ze ontvangen tussen 17.00 en 19.00 uur op NPO Radio 1 gasten uit de wereld van politiek, media en cultuur. Er is aandacht voor debat en sport.

In de Kantine is een programma waarin met een goed humeur de afgelopen week wordt doorgenomen en vooruitgekeken wordt naar de nieuwe werkweek. Met een grote variëteit aan gasten uit de volle breedte van de samenleving praten Fidan Ekiz en Wieger Hemmer over de kwesties van deze tijd die gewone Nederlanders raken en beroeren. Zoals dat ook gaat in die duizenden kantines op het werk, op school of op de sportvereniging.

Bert Huisjes, hoofdredacteur WNL: “Een live programma vanuit Rotterdam met Fidan en Wieger past binnen de grote ambities van onze omroep, die verder wil kijken dan Hilversum of Amsterdam. Ik verheug me zeer op dit duo, en natuurlijk eveneens op talrijke gasten uit dit belangrijke deel van Nederland.”

Tijdens In de Kantine zullen luisteraars op de hoogte worden gehouden van alle hoogtepunten op en rond de velden via sportflitsen van de NOS. De Doelen Studio is, als de situatie dat weer toelaat, toegankelijk voor publiek.

Bron: WNL/BM

Bericht delen