NPO Radio 2 vernieuwt middagprogrammering
maandag 29 maart 2021

NPO Radio 2 vernieuwt middagprogrammering

Annemieke Schollaardt is vanaf maandag 10 mei elke werkdag te horen op NPO Radio 2 van 12.00 tot 14.00 uur. Gijs Staverman verhuist dan naar het tijdvak 14.00 tot 16.00 uur, van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag komen de uren van 14.00 tot 16.00 uur in handen van Paul Rabbering.

“Met bekende stemmen in een andere opstelling houden we NPO Radio 2 fris en toch vertrouwd. Onze dj’s staan te trappelen om met hun nieuwe programma’s de luisteraars te blijven verrassen. Samen met Ruud de Wild, die ik vurig een voorspoedige genezing wens, vormen zij binnenkort een ijzersterk team in de middag”, zegt Peter de Vries, zendermanager van NPO Radio 2.

Annemieke’s A-Lunch
Annemieke Schollaardt presenteert vanaf maandag 10 mei elke werkdag van 12.00 tot 14.00 uur het nieuwe middagprogramma Annemieke’s A-Lunch (AVROTROS), met veel muziek, aandacht voor nieuwe podcasts, boeken, theatershows, albums en spraakmakend nieuws uit de media. De luisteraar staat centraal en zal zelf ook vaak aan bod komen.

Gijs 2.4
Gijs Staverman gaat in zijn nieuwe show Gijs 2.4 (KRO-NCRV) van maandag tot en met donderdag vol energie de middagdip te lijf met de allerbeste popmuziek en meer.

VrijZaZo Show
De VrijZaZo Show (AVROTROS) is op vrijdag, zaterdag en zondag hét programma voor vieren om het weekend te vieren. Paul Rabbering en Cielke Sijben nemen de luisteraars mee in de verhalen achter de platen en ook verzoekjes zijn welkom. Het Popduel, de langstlopende muziekquiz op de radio, ontbreekt evenmin.

The Big Frank Show
Frank van ’t Hof neemt voorlopig van maandag tot en met donderdag de avonduren van 22.00 tot 00.00 uur voor zijn rekening. Hij gaat The Big Frank Show (BNNVARA) maken: een afwisselend variété-programma met veel muziek.

Bron: NPO/BM

Bericht delen