dinsdag 16 januari 2018

NPO FunX op zoek naar beste DJ-talent

Donderdag 13 april strijden acht DJ-talenten in de ring van de FunX DJ Battle om de titel: wie wordt de beste DJ van 2017? In Club Annabel in Rotterdam kiezen juryleden DJ Irwan, DJ Flava en DJ Abstract de winnaar van de FunX DJ Battle, gehost door FunX-presentator Fernando Halman.

Optredens zijn er van F1rstman, Gio en The Partysquad.

De FunX DJ Battle is een wedstrijd waarin jong DJ-talent het tegen elkaar opneemt. De La Noise, Rugged, Mike Motion, Djoevenile, Greg Millz, ZeroDix, Quinna en Mike Rock zijn de acht finalisten. Onder toeziend oog van publiek en jury mixen zij zoveel mogelijk FunX-tracks naadloos aan elkaar binnen een tijdsbestek van drie minuten. De winnaar krijgt airplay op NPO FunX en verdient een plek op het podium van de FunX Music Awards 2017.

Zendermanager Niels Hoogland: “Wat begon als een item in Fernando’s ochtendprogramma Start is uitgegroeid tot de FunX DJ Battle. Het aantal en de kwaliteit van de aanmeldingen bewijst het nog maar eens: Nederland barst van het talent. De acht finalisten zijn eager en hebben maar één doel: zichzelf bewijzen. Daar biedt NPO FunX het platform voor: op radio, online, maar ook in clubs. Daar waar muziek leeft, is FunX ook.”

Bron: NPO/BM
 

Bericht delen