dinsdag 16 januari 2018

NPO 3FM werkt aan nieuwe programmering

De ene na de andere dj vertrekt bij NPO 3FM en het marktaandeel van de radiozender was in elf jaar niet zo laag (6,4 procent tijdens de meting van juli/ augustus). Zendermanager Basyl de Groot is in een gesprek met het AD duidelijk: er wordt hard gewerkt aan de nieuwe invulling van NPO 3FM, en zolang dat het geval is, blijft hij zo veel mogelijk uit de media.

“Ik zou het liefst van de daken schreeuwen wat we gaan doen. Maar het draait om mensen en zodra de plannen niet volledig vaststaan, vind ik het niet kies om uitspraken te doen. Feit is dat we opnieuw moeten gaan bouwen. Dat heeft tijd nodig. Maar de vraag of er wel plek is voor NPO 3FM in het huidige bestel, is wat mij betreft totaal niet aan de orde.”

Het stoppen van Giel Beelen, Timur Perlin en Paul Rabbering verscheen vroegtijidig in de krant op basis van gelekte informatie. De Groot: “Daar heb ik behoorlijk om zitten vloeken. Maar dan nog: ik vind het fijner dat iedereen het shocking vindt dat het slecht gaat met NPO 3FM dan dat mensen zich afvragen wat NPO 3FM ook alweer is.”

Bron: AD/Broadcast Magazine

Bericht delen