NPO 3FM viert opening horeca met 3FM Terrastival
donderdag 28 mei 2020

NPO 3FM viert opening horeca met 3FM Terrastival

Heel Nederland kijkt er reikhalzend naar uit: op Pinkstermaandag mogen vanaf 12.00 uur de terrassen weer open. 3FM-dj’s Rob Janssen, Olivier Bakker, Kevin van Arnhem en Vera Siemons maken daarom live-radio vanaf een terras in Leiden. Natuurlijk om te vieren dat de maatregelen versoepeld zijn en om met mensen in gesprek te gaan.

De afgelopen twee maanden hield het coronavirus de wereld in zijn greep en Nederlanders bleven massaal thuis vanwege de intelligente lockdown. Maar nu mogen de terrassen weer open! DJ Rob Janssen wilde dat moment niet ongemerkt voorbij laten gaan en bedacht daarom het 3FM Terrastival. Om 12.00 uur starten de live-uitzendingen op het terras in Leiden: op precies hetzelfde moment dat de terrassen in Nederland weer open mogen.

Het belooft een zonnige dag te worden waarbij luisteraars zich kunnen verheugen op lekkere zomerse muziek. Onder het genot van een ijskoud drankje mag het terraspubliek verzoeknummers aanvragen terwijl zij getrakteerd worden op live-optredens van onder anderen Dave Budha en Tim Dawn. Een mooie manier om te vieren dat de maatregelen van de lockdown versoepeld worden.

Het 3FM Terrastival is een samenwerking tussen NPO 3FM, KRO-NCRV, AVROTROS en NTR. Op maandag 1 juni van 12.00 tot 22.00 uur te horen op NPO 3FM, via 3fm.nl en de 3FM-app.

Bron: NPO/BM

Bericht delen