dinsdag 16 januari 2018

NPO 3FM steunt crowdfundingactie LAK door Tijn

NPO 3FM staat donderdag 6 juli in het teken van de crowdfundingactie LAK door Tijn, van stichting Semmy. Het doel van de actie is om vóór aanstaande vrijdagmiddag 1 miljoen euro opgehaald te hebben voor kinderen die vechten tegen hersenstamkanker, zoals Tijn. 

Tijn wordt niet meer beter, maar hij wil andere kinderen met hersenstamkanker nog wel heel graag helpen.

Daarom haalt hij samen met Stichting Semmy geld op om een nieuwe behandelmethode naar Nederland te halen, waarmee CED (convection-enhanced delivery) mogelijk gemaakt kan worden. Met deze machine kunnen kinderen met hersenstamkanker beter behandeld worden. In het filmpje hieronder leggen Youp van ’t Hek en Tijn het uit.

De Speelplaats van NPO 3FM wordt donderdag 6 juli omgedoopt tot mini pop up callcenter. Sinds 7.00 uur zijn de lijnen open. De hele dag zullen BN’ers en 3FM-dj’s achter de telefoon kruipen om donaties in ontvangst te nemen. Het nummer voor de crowdfundingactie is 0909-1336.

Tijn is benoemd tot de directeur van zijn eigen nagellaklijn, genaamd Lak door Tijn. Voor 10 euro schaft men een potje aan in een van zijn vier lievelingskleuren: rood, roze, blauw of paars. Met het geld dat wordt opgehaald, kan de machine worden aangeschaft.

Bron: NPO 3FM/BM

Bericht delen