dinsdag 16 januari 2018

BNN krijgt nachtprogramma's op Radio 1

BNN is vanaf september in de nacht van zaterdag op zondag te horen op Radio 1 in het weekend. Patrick Lodiers krijgt een eigen interviewprogramma. De Overnachting is tussen 0.00 en 1.00 uur te horen vanuit The College Hotel in Amsterdam.

Voor het slapen gaan praat presentator Patrick Lodiers live in de hotelkamer met uiteenlopende bekende gasten over daden, dromen, en passies. De minibar wordt geopend, de iPod aangesloten voor lekkere muziek en er wordt vooral veel gepraat, gelachen en gemijmerd.

Daarna neemt BNN presentatrice en nachtvlinder Zarayda Groenhart het presentatiestokje over. Zij presenteert vanaf dit najaar het radioprogramma LUST! Van 1.00 tot 4.00 uur. Groenhart praat iedere week over liefde, seks en relaties. Dat doet ze samen met een vaste seksuoloog, gasten in de studio en vooral luisteraars. Thema’s die worden aangesneden variëren van verliefdheid tot travestie en van geslachtsziektes tot driehoeksverhoudingen.

Tussen 4.00 en 7.00 uur is Luuk Ikink te horen met een programma waarin alles draait om de ’talk of the town’ in die nacht. De jonge radiomakers van BNN University trekken er op uit om reportages te maken voor het programma.

Bron: Radiofreak/BNN

Bericht delen