dinsdag 16 januari 2018

Unieke presentatieduo's bij Radio 555

Bij Radio 555 gaat Rob van Someren donderdag samen met Dennis Ruyer presenteren, en Erik de Zwart samen met Ruud de Wild. Nieuwslezers van de zeven betrokken radiostations zorgen voor het nieuws op Radio 555, onder redactie van NOS Headlines. Rob Stenders en Jeroen van Inkel maken waarschijnlijk hun gezamenlijke comeback tijdens de uitzending.

Radio Nederland Wereldomroep zendt Radio 555 ook uit, tussen 07.00 en 19.00 uur. Artiesten schuiven live aan bij de dj’s in Studio 24 op het Media Park in Hilversum en verzorgen een akoestisch optreden of pakken de telefoon op in het callcenter.

Radio-dj’s als Sander de Heer, Frits Spits en Bert Kranenbarg gaven al meteen aan ook mee te willen doen. “Gelukkig doen we mee”, zo vindt Sander de Heer. “Met z’n allen staan we sterk!” Vijf jaar geleden deed Radio 2 niet mee aan Radio 555.

De SHO (Samenwerkende Hulporganisaties) heeft bekend gemaakt dat tot nu toe 6,5 miljoen euro is gedoneerd aan Giro 555. Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, meldt dat maandagavond http://www.twitterveiling.nl/ online is gegaan. RTL laat weten dat Linda de Mol namens RTL Nederland betrokken is bij de presentatie van de tv-actie op Nederland 1, RTL 4 en SBS 6.

Bericht delen