dinsdag 16 januari 2018

OUTmusic nieuw online radiostation

Op maandag 1 maart lanceren OUTTV en Gay.nl samen OUTmusic, een nieuw radiostation. De nieuwste radiozender van Nederland en België sluit aan bij de televisiezender van OUTTV en richt zich voornamelijk op de gay man en like-minded luisteraars.

In de dagprogrammering worden recente hits en favorieten uit de jaren ’90 en ’00 gedraaid. “Een stoere zender die past in de lifestyle van de moderne gay man,” aldus Marc Putman, mede initiatiefnemer van OUTmusic. “Tevens geeft OUTmusic ruimte aan minder bekende artiesten die gewaardeerd worden door de gaycommunity.”

Op doordeweekse avonden is er loungemuziek te horen en in het weekend de echte Gay Classics die iedereen kan meezingen. “Een hoog percentage van onze profielhouders vermelden op hun profiel uitgebreid naar welke artiesten ze graag luisteren. Een online radiostation past daarom perfect bij het uitbouwen van de bezoekers van onze sterk groeiende website,” aldus Frederik van den Bosch van Gay.nl.

Het nieuwe radiostation wordt in samenwerking en met expertise van Radio 538 gemaakt. De zender verzorgt de dagelijkse uitzendingen van het digitale radiostation. OUTmusic is te beluisteren via www.outmusic.nl of via www.outmusic.be.

Bericht delen