dinsdag 16 januari 2018

Gepresenteerde programma's op Radio 538 Juize

Radio 538 Juize heeft vanaf vrijdag weer gepresenteerde programma’s. Van vrijdag- tot en met zondagavond heeft het webstation gepresenteerde programma’s. De rest van de week is non stop de beste hiphop en R&B te beluisteren.

Uit recent onderzoek van Continue Luister Onderzoek (CLO) in de categorie ‘overig’, blijkt dat 538 Juize in de leeftijdscategorie 13-34 het derde best beluisterde station is. Deze uitkomst is verkregen uit een onderdeel van het CLO onder stations welke niet standaard in dit maandelijkse onderzoek worden meegenomen.

Ook is gebleken dat 12 procent van de totale radiobeluistering online gebeurt. Reden voor het station om de trouwe en nieuwe luisteraars weer optimaal te bedienen met gepresenteerde programma’s.
 
Radio 538 startte in 1999 met het programma Juize. Onder leiding van Niels Hoogland staat dit programma iedere zondagavond tussen 20.00 en 00.00 uur garant voor de nieuwste tracks, de lekkerste classics, de beste mixes en up-to-date informatie uit de scene. In 2004 groeide Juize uit tot een eigen radiostation, Juize.FM, waar 24 uur per dag, 7 dagen per week hiphop en R&B te beluisteren was via kabel, internet, satelliet en UMTS. Juize.FM stopte in december 2008 als kabelzender en stopte daardoor ook met het uitzenden van gepresenteerde programma’s. Juize bleef wel bestaan als webradiostation met non-stop muziek.

Bron: Radio 538/Broadcast Magazine

Bericht delen