dinsdag 16 januari 2018

Nominaties Zilveren RadioSter bekend

De nominaties voor de Zilveren RadioSter Man en Vrouw zijn bekend. In de uitzending bij Bart Arens (Aan De Slag, AVROTROS NPO Radio 2) en Jan-Willem Roodbeen (Roodshow Late Night, AVROTROS NPO Radio 2) zijn de kanshebbers verrast met het nieuws.

 

De kanshebbers voor de Zilveren RadioSter Man:
• Gerard Ekdom (VARA – NPO Radio 2)
• Bert Haandrikman (KRO-NCRV – NPO Radio 2)
• Rob Stenders (AVROTROS – NPO Radio 2)

Genomineerden Zilveren RadioSter Vrouw 2016:
• Eva Koreman (BNN – NPO 3FM)
• Roosmarijn Reijmer (VPRO – NPO 3FM)
• Annemieke Schollaardt (AVROTROS – NPO 3FM)

Radio 2-dj Bert Haandrikman won de Zilveren RadioSter Man 2 keer (in 2013 en 2015), in 2014 was hij finalist. Gerard Ekdom was in 2011 en 2012 de populairste dj van Nederland. Rob Stenders staat voor het eerst in de top 3 van beste radioman. Roosmarijn Reijmer won vorig jaar na 5 nominaties voor het eerst de Zilveren RadioSter. Annemieke Schollaardt won de prijs voor beste radiovrouw in 2011 en heeft ook al 5 nominaties op zak. Eva Koreman wist vorig jaar de finale ook te halen.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de 11e editie van het RadioGala, gepresenteerd door AVROTROS-dj Jan-Willem Roodbeen, op donderdag 19 januari in Theater Gooiland. Hier wordt de publieksprijs voor beste programma, de Gouden RadioRing, uitgereikt en worden ook de winnaars van de RadioSterren bekendgemaakt. Daarnaast worden ook de vakjuryprijzen, de Marconi Awards, uitgedeeld.

Bericht delen