dinsdag 16 januari 2018

Nominaties RadioBitches Awards bekend

De nominaties voor de RadioBitches Awards 2011 zijn bekend. Vanaf vandaag tot en met 30 november kan er via www.radiobitches.nl gestemd worden op maar liefst 12 genomineerde radiovrouwen in vier categorieën: RadioBitch, BackstageBitch, NewsBitch en TalentBitch. Op 7 december worden de RadioBitches Awards, een initiatief van V-Academy, uitgereikt tijdens een awardshow in Studio 21 te Hilversum.

De RadioBitches Awards worden dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. De jury van de radioprijzen voor Nederlandse radiovrouwen, onder leiding van voorzitter Tineke de Nooij, heeft 12 Nederlandse radiovrouwen genomineerd in de volgende categorieën;

RadioBitch 2011: Petra Grijzen (BNR), Tuffie Vos (Omroep Max), Margriet Vroomans (TROS/KRO/Radio 4)
BackstageBitch 2011: Marlous Löffelman (Radio Veronica), Patricia van Liemt (Q-Music), Jantien van Tol (Kink FM)
NewsBitch 2011: Jasmijn van Dijk (Radio 538), Fleur Wallenburg (NOS), Hannelore Zwitserlood (Radio 538)
TalentBitch 2011: Eva Koreman (Q-Music), Ingrid Pérez (Kink FM), Sarah Ramos (Radio Decibel)

Klik hier om te stemmen op de RadioBitches van 2011!

Tot en met 30 november kan iedereen via de website www.radiobitches.nl zijn of haar stem uitbrengen op de genomineerden. Per categorie wint de genomineerde met de meeste stemmen de desbetreffende award.

Dit jaar heeft de jury bestaande uit voorzitter Tineke de Nooij (zij kreeg de eerste RadioBitches Oeuvre Award in 2007), Erik de Zwart, Marjolein Dekkers, Iwan Reuvekamp, Pierre Papa en Sieb Kroeske zich gebogen over de nominaties. Jurylid Erik de Zwart over de nominaties: “Radio is een machowereld maar de macho’s moeten nu even een stapje opzij doen om hun meerdere te erkennen in hun vrouwelijke collegas!”

Bron: RadioBitches

Bericht delen