dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe top deejays bij SLAM!

SLAM! voegt drie Nederlandse top deejays toe aan de programmering. Don Diablo, Mike Williams en Sam Feldt hebben vanaf vandaag een eigen programma op de zender. Hiermee worden ze wekelijks een vast onderdeel van de SLAM! MixMarathon.

Jochem Hamerling, Music Director SLAM!: “Don, Sam en Mike zijn zonder twijfel de mannen van dit moment en weten altijd te verassen met goede tracks en vernieuwende DJ-sets. Vanaf nu hoor je ze iedere week op SLAM! en daar zijn we trots op!”

Don Diablo is deejay, producer en stijlicoon. Met het programma Hexagon Radio is hij elke vrijdagavond van 18:00 tot 19:00 uur te horen op SLAM!. Don scoorde afgelopen jaren grote hits met Cutting Shapes en Chemicals en remixte tracks voor onder andere Madonna, Rihanna en Ed Sheeran. Don Diablo: “De afgelopen twee jaar is mijn radioshow internationaal flink gegroeid dus ik ben blij dat ik nu ook eindelijk in mijn eigen land een officiële show in de ether krijg. Ook nog eens prime time, vrijdagavond, spitstijd en op mijn favoriete radiozender…dus ik kan niet wachten!”

Sam Feldt veroverde een plek in de DJ Mag Top 100, hij verdiende afgelopen jaar een SLAM! Award als grootste talent van 2016 en scoorde internationaal grote hits met Summer on You en Show me Love. Feldt presenteert wekelijks om 19.00 uur Heartfeldt Radio op SLAM!. Feldt: “Ik heb super veel zin in mijn wekelijkse radioshow op SLAM! en de luisteraars toffe nieuwe en oude tracks te laten horen. Happy to be part of the SLAM! family now!”

Mike Williams is pas 20 jaar, maar scoorde wereldwijd al grote clubhits. Niemand minder dan Tiësto is zijn grootste fan en mentor. Met Mike Williams on Track begint vandaag een nieuw hoofdstuk in zijn succesverhaal. Williams: “Ik vind het super tof om eindelijk te beginnen met mijn eigen radioshow. Om het dan ook nog eens op SLAM! te doen is natuurlijk top. Kan niet wachten om jullie alle muziek te laten horen!”

Bron: SLAM!/Broadcast Magazine

Bericht delen