Nieuwe programmering voor SLAM!
woensdag 27 juli 2022

Nieuwe programmering voor SLAM!

Radiozender SLAM! gaat op 20 augustus van start met een aangepaste programmering. De vaste succesprogramma’s Early Birds, Het Avondcircus, The Boom Room, Housuh in de Pauzuh en SLAM! Mix Marathon blijven te horen op de radiozender. Naast deze gevestigde shows en dj’s maakt het radiostation ruimte voor nieuw talent.

Met de start van de nieuwe programmering krijgt Jarno van der Wielen, die afgelopen jaar nog werd genomineerd voor een Marconi Award, een vaste plek in de dagprogrammering: elke maandag tot en met donderdag van 13.00 – 16.00 uur.

Anoûl Hendriks presenteert vanaf 20 augustus elke maandag tot en met donderdag de show tussen 16.00 en 19.00 uur op de radiozender. Hendriks neemt het stokje over van Dimitris Kops, die een andere plek in de programmering krijgt. De dj-talenten Julia van Reyendam, Hielke Boersma, Marijn Oosterveen, Patrick Wolda en Max Bolhuis gaan het weekend van SLAM! versterken.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp, legt uit: “Dit is het jaar van SLAM! De luistercijfers gaan al het hele jaar door het dak, dat is een enorm groot compliment voor het hele team. Met deze nieuwe programmering van onze gevestigde namen en nieuw talent zijn we klaar om vol energie het najaar in te gaan. De komende weken staat er nog veel meer te gebeuren bij SLAM!”

Bron: SLAM!/Mediamagazine/BM

Bericht delen