dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe Program Managers Sky Radio Group

Per 1 juli 2015 worden Sky Radio en Radio Veronica aangestuurd door nieuwe Program Managers. Huidig Program Manager van Radio Veronica Marc van den Heuvel stapt binnen Sky Radio Group over naar Sky Radio, waar hij Jan-Willem van Engelen opvolgt.

Jantien van Tol is aangetrokken als nieuwe Program Manager van Radio Veronica.

Marc van den Heuvel bekleedt bij Sky Radio vanaf 1 juli dezelfde functie en richt zich onder meer op de muzieksamenstelling en de acties en events van het radiostation.

Uunco Cerfontaine, Station Director Sky Radio: “Al jaren is Van den Heuvel een vertrouwd gezicht binnen onze organisatie. Met zijn werkervaring weet hij als geen ander te luisteren naar de wens van de luisteraars. Het is mooi dat zijn kennis over muziek en formats binnen het bedrijf blijft en dat Van den Heuvel dit nu gaat inzetten bij Sky Radio.”

De afgelopen jaren werkte Jantien van Tol als Station Manager bij Kink FM, waar zij leiding gaf aan de dj’s, producers en het marketingteam. Ook als eindredacteur heeft zij voor verschillende radioprogramma’s gewerkt bij de publieke omroep. In haar nieuwe functie bij Radio Veronica is Van Tol vanaf 1 juli 2015 verantwoordelijk voor de dagelijkse programmering van het muziekstation en geeft zij leiding aan de dj’s en het programmateam.

Erik de Zwart, Station Director en dj bij Radio Veronica: “Van Tol is een goede bekende van Radio Veronica. Ze heeft eerder voor ons gewerkt en daarom ben ik bijzonder blij dat ze terug is om de vernieuwde koers van Radio Veronica voort te zetten en uit te breiden.”

Bron: Sky Radio Group

Bericht delen