Nieuwe presentatrices bij SLAM!
dinsdag 12 maart 2019

Nieuwe presentatrices bij SLAM!

Bo Maerten en Amber Delil komen vanaf nu het team bij SLAM! versterken. Zij gaan nieuwe series presenteren voor het SLAM! YouTube kanaal. Ook bij de radioprogrammering is er een nieuwe presentatrice in het weekend, Nadine Roos.

Amber Delil heeft in de Nederlandse girlband TP4Y gezeten en is bekend van verschillende gastrollen in bekende YouTube series. Bo Maerten is actrice en onder andere bekend van series als Van God Los, Celblok H en Tessa.

Binnenkort wordt Statements gelanceerd op het SLAM! Series kanaal, dat Amber Delil samen met Bram Krikke presenteert. Zij ontvangen diverse BN’ers waaronder Wilfred Genee, Peter Pannekoek, Famke Louise en Rico Verhoeven. Ook Bo Maerten gaat binnenkort aan de slag met de opnames voor een nieuwe SLAM! serie.

Daarnaast heeft Nadine Roos een vaste plek gekregen in de weekendprogrammering van SLAM!. Nadine is iedere zaterdag en zondag te horen tussen 10.00 en 13.00 uur en daarmee de eerste vrouwelijke dj op SLAM!. Nadine is de winnaar van het radio opleidingstraject Q-college 2018 en presenteerde eerder haar eigen show bij Wild FM en daarvoor bij Roulette FM.

Bron: SLAM!/BM

Bericht delen