dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe koers Radio Veronica

Radio Veronica start maandag 4 november met een nieuwe koers. De zender krijgt een aangescherpte muziekmix met meer variatie, een vernieuwde vormgeving, een opgefriste huisstijl en een aangepaste dj line up.

‘Radio Veronica biedt vanaf aanstaande maandag elk uur een verrassende muziekmix. Deze bestaat, naast de klassiekers, voornamelijk uit hits uit de 90’s en 00’s, maar er is ook ruimte voor muziek van huidige Top 40-artiesten als Avicii, Armin van Buuren en Kings of Leon’, meldt de zender in een persbericht. Daarnaast wordt er een nieuw jinglepakket in gebruik genomen.

Radio Veronica programmeert tevens vanaf maandag een aantal nieuwe programma’s. Lindo Duvall zal vanaf maandag elke werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur te horen zijn. Patrick Kicken presenteert de dagelijkse middagshow tussen 13.00 en 16.00 uur. Mark van der Molen versterkt vanaf maandag 11 november het team van Somertijd. De 28-jarige dj wordt de nieuwe sidekick in het programma van Rob van Someren en presenteert daarnaast elke werkdag zijn eigen programma tussen 19.00 tot 21.00 uur. 538-dj Martijn Muijs is een nieuwe aanwinst bij Radio Veronica en zal vanaf december elke werkdag tussen 21.00 en 00.00 uur op de zender actief zijn.

Met het ingaan van de nieuwe programmering neemt Radio Veronica afscheid van dj’s Erwin Peters, Luc van Rooij en Dennis Hoebee. Met Bart van Leeuwen wordt gesproken over een alternatief programma.

Bron: Sky Radio Group

Bericht delen