Nieuw radioprogramma Met Morad op NPO Radio 2
maandag 2 januari 2023

Nieuw radioprogramma Met Morad op NPO Radio 2

Waar je ook luistert, je kunt je thuis voelen bij BNNVARA-dj Morad El Ouakili. Alsof hij de uitbater is van je favoriete stamkroeg: met een open sfeer, veel muziekliefde en -verdieping, discussies, sterke verhalen, ruimte voor een goed gesprek en luchtige spelletjes.

Morad zoekt de interactie op met de luisteraars, neemt samen met hen de dag door en draait de beste en meest toepasselijke muziek voor die avond. Met Morad is vanaf 2 januari elke werkdag van 22.00 tot 00.00 uur te horen bij BNNVARA op NPO Radio 2.

Verzoekjes zijn ook welkom, maar dan wel met de gimmick dat het verzoeknummer bij de categorie van de avond moet passen. Door middel van een grote ballenmachine wordt dagelijks de categorie van de avond bepaald. De lijst der lijsten, de NPO Radio 2 Top 2000, krijgt ook een prominente rol in het programma. De mooiste verhalen achter de muziek worden dagelijks uitgelicht.

Morad El Ouakili: “Ik heb enorm veel zin om vanavond van start te gaan. Waar ik het allermeest naar uitkijk, is het contact met de luisteraars en om echt samen met hen deze show te maken.”

Arjan Penders, manager Audio bij BNNVARA: “Morad heeft een knallende start gehad op dit tijdstip bij de Top 2000. Ik zag alleen maar positieve reacties op zijn debuut. Vanaf vanavond krijgt de luisteraar nog veel meer kanten van Morad te horen. Ik denk dat Met Morad ook zeker in de smaak gaat vallen.”

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Emma Pot/BNNVARA

Bericht delen