dinsdag 16 januari 2018

Niek van der Bruggen nieuwe middag-dj Q-music

Niek van der Bruggen gaat de middagshow op Q-music presenteren. Vanaf 21 juli is hij elke werkdag tussen 16 en 19 uur te horen. Hij neemt het stokje over van Jeroen van Inkel en Eva Koreman. Van der Bruggen had eerder een programma in de avond op Q-music.

Programmadirecteur Iwan Reuvekamp is verheugd over het feit dat Niek de middagshow gaat presenteren: “Niek heeft zich de afgelopen maanden bewezen in de avonduren en is klaar om een stap te maken naar de middag. Hij heeft een mooie staat van dienst in radio en met de vele ervaring die hij heeft voor zijn leeftijd wordt hij een belangrijk onderdeel van onze nieuwe generatie dj’s.”

Van der Bruggen heeft veel zin om te beginnen op dit nieuwe tijdstip: “Heerlijk! Nooit meer thuis eten! Fileleed krijgt vanaf nu een compleet nieuwe dimensie voor de luisteraar.” De aanpassingen in de programmering, waaronder de aanstelling van Mattie & Wietze in de ochtend, is succesvol gebleken gezien het stijgende marktaandeel. Met de komst van Niek wordt nu ook de middagshow gevuld met jong talent. Eva Koreman, voorheen sidekick bij Jeroen van Inkel, presenteert vanaf 1 augustus samen met Joep Roelofsen een programma tussen 21.00 en 00.00 uur.

Van der Bruggen startte in 2005 bij Q. Na enkele omzwervingen keerde hij op 1 januari 2014 terug en presenteerde elke avond tussen 21 en 00 uur. Hij heeft ook gewerkt bij o.a. Radio Veldhoven, Radio Decibel, Fantasy FM, Royaal FM, Dolfijn FM, Noordzee FM en radio538.

Bron: Q-music/Broadcast Magazine

Bericht delen