dinsdag 16 januari 2018

Nicky Romero krijgt programma op SLAM!

Nicky Romero krijgt een radioprogramma op SLAM! De dj is vanaf vanavond elke vrijdagnacht te horen met zijn programma Protocol Radio. Daarmee wordt hij onderdeel van de populaire SLAM! Mixmarathon.   

Op vrijdag stapt SLAM! af van de traditionele radio en hoor je de hele dag en nacht uitsluitend dj-sets in plaats van losse tracks. Het radiostation creëert hiermee een podium voor de grootste dj-talenten en gevestigde wereldsterren. Naast Oliver Heldens, Don Diablo, W&W, Dimitri Vegas & Like Mike, Sam Feldt, Mike Williams, Firebeatz, R3hab, Franky Rizardo en Sander van Doorn is Nicky Romero de volgende grote naam met een eigen programma.

Romero: “Iedereen die mij kent, weet dat ik een enorme fan van radio maken ben. Ik hou van de manier waarop SLAM! radio maakt en ook de sfeer waarin het gepresenteerd wordt. Daarom ben ik ontzettend blij dat vanaf nu elke week mijn Protocol Radio te beluisteren valt.”

Martijn La Grouw, station director: “De line-up van de SLAM! Mixmarathon staat al vol met zwaargewichten, maar met Nicky Romero hebben we opnieuw een topper in huis. We zijn blij dat Protocol Radio vanaf aanstaande vrijdag wekelijks op SLAM! te horen is.”

Bron: SLAM!/BM

 

Bericht delen