NH Radio presenteert nieuw programma met Robbie Muntz
dinsdag 20 februari 2018

NH Radio presenteert nieuw programma met Robbie Muntz

Robbie Muntz keert terug op de radio. Voor station NH Radio gaat hij een nachtelijke talkradioshow presenteren: De Inburgerking Late Night.

Muntz raast hierin met verschillende gasten en een nodeloos schaars geklede dame in de studio door een reeks gesprekken met bellers, studiogasten en het Inburger King-team. Met ‘De Inburger King Late Night’ wil NH Radio alle etniciteiten aan onze Noord-Hollandse normen en waarden toetsen.

Als ‘De Inburger King’ won Muntz in 2004 de Zilveren Reiss Microfoon voor beste radioprogramma in Nederland. ‘De Inburger King Late Night’ wordt een nachtelijke talkradio op NH Radio, van vrijdag 24.00 tot zaterdag 02.00 uur. Met Muntz, Van Amerongen & Davids, een actieve rol voor de luisteraar en diens ongezouten mening, spectaculaire gasten van diverse komaf, radiotekenaar Gabriel Kousbroek, foute muziek en veel meer.

Station Manager van NH Radio Arjan Snijders: “Tja, Rob Muntz op NH Radio. We verwachten er niet veel van. Maar goed, het is ‘s nachts. Als we het allemaal stil houden, doen we er ook niemand kwaad mee.”

Bron: NH Radio/BM

Bericht delen