NH Radio in zee met 40UP Radio
dinsdag 16 januari 2018

NH Radio in zee met 40UP Radio

Met de komst van onder anderen Harry de Winter, Johan Derksen, Mart Smeets, Leo van der Goot, Robert ten Brink en Felix Rottenberg van 40UP Radio brengt NH Radio vanaf maandag 4 september dagelijks de Noord-Hollandse muziekliefhebber in direct contact met deze gepassioneerde, doorgewinterde deejays. Zij zijn vanaf die datum voortaan wekelijks tussen 21:00-00:00 uur vast onderdeel van de nieuwe programmering van NH Radio.  

NH Radio Stationmanager Arjan Snijders is content: “Met NH Radio willen we dichtbij zijn, persoonlijk, in een een-op-een relatie met de luisteraar. Met deze nieuwe programmering die mede tot stand is gekomen in samenwerking met Harry de Winter en 40UP Radio, ben ik ervan overtuigd dat we de luisteraar nog meer inspireren.”

Harry de Winter: “De samenwerking met NH Radio is een mooie ontwikkeling voor het station. Ik heb 40UP Radio opgericht omdat ik vond dat bepaalde muziek te weinig was te horen op de radio. Op de zender wordt muziek gedraaid die ik, een veel luisteraars met mij, missen op de huidige radio. Niet louter hits maar juist de onontdekte albumtracks. Ik ben blij dat onze presentatoren hun persoonlijke muzieksmaak nu kunnen delen met de luisteraars van NH Radio.”  

Bron: NH Radio

 

Bericht delen