dinsdag 16 januari 2018

MyRadio van start met Running Radio

MyRadio is gestart met Running Radio, een radiostation voor de hardloopliefhebber. Op het nieuwe station hoort de MyRadio-luisteraar de beste hits voor het hardlopen en het nieuws rond de 30ste editie van de Dam tot Damloop.

Bij Running Radio krijgen luisteraars de kans om hun favoriete hardlooptracks toe te voegen. Van Avicii tot Van Halen: de hardlooptracks worden via de Facebook-pagina van de Dam tot Damloop door de hardloopliefhebbers zelf gekozen. Daarnaast worden luisteraars van Running Radio op de hoogte gehouden van het hardloopnieuws: van een uitgebreide hardloopagenda tot nieuws rond de jubileumeditie van de Dam tot Damloop.

Zo’n 15.000 lopers zullen op zaterdagavond 20 september in het donker een afstand van 6,4 km afleggen door de straten van Zaandam. MyRadio is mediapartner van deze eerste editie van Damloop by Night en verzorgt onder andere de muziek.

Een dag later doen 50-duizend hardlopers mee aan de wedstrijd van Amsterdam naar Zaandam. Van de start op de Prins Hendrikkade in het centrum van Amsterdam, via de IJtunnel naar hartje Zaandam. Samen met 250-duizend toeschouwers en tientallen live muziekoptredens is de Dam tot Damloop het hardloop event van het jaar.

Bron: MyRadio

Bericht delen