Mouringh den Dunnen Commercieel Directeur 100% NL en SLAM!
zaterdag 26 januari 2019

Mouringh den Dunnen Commercieel Directeur 100% NL en SLAM!

Mouringh den Dunnen (43) is vanaf 28 januari Commercieel Directeur bij RadioCorp, het moederbedrijf van 100% NL en SLAM!. Den Dunnen wordt in deze nieuwe rol verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten.

Hij was de afgelopen jaren werkzaam als Sales Director bij Abovo. Ook bekleedde hij functies bij Telegraaf Media Groep en Qmusic.

Carlo de Boer, Algemeen Directeur RadioCorp: “Het multimediale bereik van 100% NL en SLAM! begint mooie vormen aan te nemen. We groeien, zowel via radio als alle online kanalen die we rijk zijn. Ik ben daarom blij dat Mouringh den Dunnen ons team komt versterken om onze commerciële mogelijkheden die we de klanten te bieden hebben verder op te tuigen. Hij brengt brede branche-ervaring en een vechtersmentaliteit met zich mee, wat goed past bij onze merken.”

Mouringh den Dunnen: “De groei die 100% NL en SLAM! hebben doorgemaakt is indrukwekkend. Mijn ervaringen aan exploitant- en mediabureauzijde sluiten aan bij de groeiambities van RadioCorp. Ik kijk er ontzettend naar uit onderdeel te zijn van het ambitieuze team. We gaan mooie campagnes maken voor de adverteerders.”

Bron: RadioCorp/BM

Bericht delen