dinsdag 16 januari 2018

Mike Hoorman is de Vlogmeister van Qmusic

Woensdagavond maakte Q-dj Kai Merckx in zijn programma bekend dat Mike Hoorman de winnaar van Vlogmeister is. Met de meeste views van kijkers heeft Mike tijdens de campagne meer dan honderd videotalenten achter zich gelaten.

Het nieuwe videotalent van Nederland gaat vanaf donderdag aan de slag met een fulltime jaarcontract bij Qmusic.

Dankzij de stemmen van kijkers stonden Giorgio Verweij en Mike Hoorman woensdagavond in de finale van Vlogmeister. Aan de jury, bestaande uit Dylan Haegens, Ponkers, Q-dj’s Marieke Elsinga en Joep Roelofsen en Eugène Hendrikx (Head of Talent DIVIMOVE) de taak om uit de twee finalisten de winnaar te kiezen.

Ervaren YouTuber Dylan Haegens licht de keuze toe: “Mike heeft de afgelopen weken zijn enorme passie voor vloggen bewezen. Hij onderscheidde zich door de creativiteit en professionaliteit van zijn video’s. En als jury konden we natuurlijk ook niet om de stemmen van de kijkers en fans heen.”

Tijdens de laatste ronde werden de twee finalisten door Q-dj’s Marieke Elsinga en Joep Roelofsen geblinddoekt naar de Ziggo Dome gereden, waar bij aankomst de grote LED-gevels de winnaar onthulde. Mike Hoorman zal met het jaarcontract op zak een jaar lang verslag gaan doen van de wereld van Qmusic. De Vlogmeister vormt een onderdeel van het videoteam bij Qmusic en zal naast verslaggeving ook eigen videoprogramma’s gaan bedenken en ontwikkelen.

Bekijk hier de bekendmaking van Vlogmeister.
Alle video’s van de finalisten zijn hier terug te zien.

Bron: Qmusic/Broadcast Magazine

Bericht delen