dinsdag 16 januari 2018

Michiel Veenstra maakt radio vanuit bed

NTR-dj Michiel Veenstra maakt vanaf maandag 16 februari zijn radioprogramma MetMichiel vanuit bed in zijn eigen woonkamer. Veenstra brak anderhalve week geleden live in zijn programma z’n heup. Via een speciale verbinding wordt contact gelegd met de NPO 3FM-studio in Hilversum.

Het programma is tijdelijk omgedoopt tot BedMichiel. Veenstra moet voorlopig zo veel mogelijk plat liggen, zodat zijn gebroken heup goed kan helen. Maar wekenlang geen radio maken? Dat ziet Veenstra, die zelfs de uitzending waarin hij zijn heup brak nog afmaakte voor hij naar het ziekenhuis werd afgevoerd, absoluut niet zitten.

“Ik ben ervan overtuigd dat ik sneller genees als ik gewoon m’n eigen programma kan presenteren. Muziek is het beste medicijn! Bovendien is het al jarenlang een bekend gegeven dat een horizontale programmering heel succesvol werkt voor radio”.

Sinds zijn onfortuinlijke val is de dj bedolven onder de kaartjes, mailtjes en appjes van luisteraars. Die kunnen vanaf maandag het revalidatieproces van Veenstra volgen in zijn eigen radioshow.

De horizontaal presenterende dj zal voor deze gelegenheid een Listomania maken vol liedjes die helemaal gewijd zijn aan in bed liggen. Verder, ter ere van de Zeroes Week op 3FM, een exclusieve albumspecial over het legendarische album Back To Black van Amy Winehouse.

Vanaf maandag 16 februari 10.00 uur op NPO 3FM: BedMichiel.

Bron: NTR

Bericht delen