Meer uren voor Eric Corton bij KINK
maandag 25 september 2023

Meer uren voor Eric Corton bij KINK

Eric Corton is met ingang van maandag 2 oktober elke werkdag van 10.00 tot 13.00 uur te horen bij radiostation KINK. Hij vervangt Tessa Mol, die vertrekt naar JOE.

De bevlogen radiomaker en muziekliefhebber breidt daarmee zijn programma flink uit: sinds augustus 2022 was hij al elke werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur te horen. Tevens heeft hij zijn contract met KINK verlengd tot 1 januari 2025.

“Ik vond het al geweldig om iedere dag op KINK te mogen bulderen… maar daar komen nu nog twee uur per dag bij! Drie dagelijkse uren op de leukste zender van Nederland”, aldus Eric Corton.

“Eric is met zijn grote liefde voor alternatieve rockmuziek, prachtige stem en jarenlange radio-ervaring een 100% match met KINK”, aldus programmadirecteur Michiel Veenstra. “Ik ben er enorm blij mee dat hij met niet minder dan een verdriedubbeling van zijn doordeweekse zendtijd een nog grotere stempel wil drukken op ons station”.

Naast zijn nieuwe tijden in de ochtenden van KINK blijft Corton op vrijdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur te horen met Michiel Veenstra in het programma Vrijdag CorVee.

Bron: KINK/BM

Bericht delen