Meer live programmering bij Wild FM
zaterdag 16 maart 2019

Meer live programmering bij Wild FM

Het regionale radiostation Wild FM van ondernemer Bas Emons gaat uitbreiden. Na een turbulente start waarbij veel medewerkers zijn opgestapt is het volgens Emons nu tijd om te gaan bouwen aan de toekomst. Frank Schildkamp wordt de nieuwe stationmanager, Coen Bom wordt music director en de programmaleider is Wouter Kooiman.

Stationmanager Frank Schildkamp: “Ik vind het woord ‘uplifting’ het best passen bij het gevoel dat het nieuwe Wild FM wil uitstralen. Dat moet tot uiting komen in de muziek, maar ook in het nieuws en de programma’s. Wild FM komt dan wel uit Amsterdam, maar we willen dé zender zijn voor heel Noord-Holland en sinds kort Flevoland. Muzikaal gezien zal Wild FM ook ruimte maken voor de wat ‘oudere’ tracks, waardoor er meer verrassing in de muzieksamenstelling moet komen.”

De nieuwe programmering start 16 maart met op zaterdag van 15.00 tot 18.00 uur de Wild 40, een nieuwe hitlijst met Peter van Leeuwen, gevolgd door Erwin van der Bliek. Zijn zaterdagavondshow Wild FM On Fire gaat van 18.00 tot 20.00 uur een brug bouwen tussen de hits en het programma ID met DJ Jurgen dat om 20.00 uur start.

Erwin van der Bliek zal ook gedurende de week dagelijks te beluisteren zijn in de Wild Lunch tussen 12.00 en 14.00 uur. Dimitris Kops zal tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren blijven. De rest van de weekprogrammering met Patrick Kicken, Jurgen Rijkers, Frank Schildkamp, Wouter Kooiman en Nick Velderman blijft ongewijzigd.

Bron: Radio.nl/BM

Bericht delen