dinsdag 16 januari 2018

Mediapartnership Sky Radio en Atletiekunie

Sky Radio is de komende twee jaar mediapartner van de Atletiekunie. Het non-stop muziekstation en de Atletiekunie starten de samenwerking om de sport atletiek meer te bevorderen en zo bij te dragen aan een vitaal Nederland.

Algemeen directeur Atletiekunie Jan Willem Landré en algemeen directeur Sky Radio Group Tijmen Bos tekenden het contract tijdens het EK Atletiek in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Jan Willem Landré, algemeen directeur Atletiekunie: “Atletiek is van deze tijd. Dat zie je wel aan het EK atletiekfeest in eigen land. Daarnaast is hardlopen inmiddels de 4e sport van Nederland. Ruim 1,9 miljoen Nederlanders lopen hard. Het helpt Nederland vitaal te blijven en daar dragen we samen met onze partner Sky Radio graag aan bij. Met muziek hardlopen werkt voor veel gebruikers motiverend, door Sky Running Hits op te zetten tijdens het hardlopen word je gestimuleerd en loop je met een goede cadans, je kunt bovendien de juiste beat kiezen passend bij je ritme.”

Tijmen Bos, algemeen directeur Sky Radio Group: “Als dé hardloopzender van Nederland is Sky Radio al jaren partner van diverse hardloopevents zoals het EK Atletiek, Dam tot Damloop, Marathon Rotterdam en Zevenheuvelenloop. Door deze samenwerking met de Atletiekunie zijn we betrokken bij hardlopend Nederland en brengen we deze sport nog meer onder de aandacht.”

Bron: Sky Radio/Broadcast Magazine

Bericht delen