Martijn Biemans Music Director bij Qmusic
zondag 17 juli 2022

Martijn Biemans Music Director bij Qmusic

Martijn Biemans is de nieuwe Music Director van Qmusic. Hij neemt het stokje over van Rob Ester, die eindverantwoordelijk wordt voor de muzikale koers van alle radiostations van DPG. Als gevolg hiervan stopt Biemans met zijn programma op zondagavond.

“In mijn nieuwe functie ben ik verantwoordelijk voor de muzikale invulling van dit mooie radiostation. Dus voor singleprimeurs, muziekacties, studio-optredens en vragen over de muziek van Qmusic mag je voortaan bij mij aankloppen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, stop ik met mijn vaste radioprogramma. Wel zul je mij af en toe nog als invaller voorbij horen komen. Heb er onwijs veel zin in”, schrijft Martijn Biemans op LinkedIn.

Rob Ester, de huidige Music Director van Qmusic, gaat aan de slag voor heel DPG Media. Als Head of Music van het mediabedrijf is hij eindverantwoordelijk voor de muzikale koers van alle zenders van DPG Media. Hij wordt tevens de zendermanager van Joe, dat verder zal worden uitgebouwd. Martijn Biemans werkt sinds 2017 voor Qmusic. Eerder was hij jarenlang te horen op Radio 538 en maakte hij programma’s op KINK FM.

Bron: Radiofreak/BM

Bericht delen