Mariëlle Tweebeeke op De Perstribune van MAX
zondag 6 september 2020

Mariëlle Tweebeeke op De Perstribune van MAX

Zondag 6 september is presentator Mariëlle Tweebeeke te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, vanaf 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 1. Tweebeeke vertelt over het tienjarig jubileum van Nieuwsuur.

Mariëlle Tweebeeke was van 2007 tot 2010 presentatrice van het RTL Nieuws waar zij Loretta Schrijver opvolgde. Sinds 6 september 2010 presenteert zij namens de NOS het actualiteitenprogramma Nieuwsuur, de opvolger van NOVA. In 2012 won zij de Sonja Barend Award, de vakprijs voor het beste televisie-interview.

In het winnende interview ondervraagt Tweebeeke producent Reinout Oerlemans en het bestuur van het VU medisch centrum over het controversiële programma 24 uur: tussen leven en dood, waarin patiënten van de spoedeisende hulp met verborgen camera’s worden gefilmd. De dag na dit interview werd het programma door RTL 4 geschrapt.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen zondag 6 september bovendien opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Aashna Sewpersad.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen