Marieke Elsinga stopt tijdelijk met ochtendshow van Qmusic
maandag 11 april 2022

Marieke Elsinga stopt tijdelijk met ochtendshow van Qmusic

Mattie Valk moet het de komende tijd stellen zonder zijn collega Marieke Elsinga bij de ochtendshow van Qmusic. Marieke laat vandaag weten dat ze een stapje terugdoet.

Jarenlang vormen Mattie en Marieke al een team op de radio, maar de combinatie van een pittig jaar, haar werk voor Qmusic en televisieklussen breekt haar momenteel op. “Ze neemt even gas terug”, vertelt Mattie aan de luisteraars. Haar veeleisende werkschema kost Marieke nu te veel energie, waardoor ze het nu “rustig aandoet om het plezier in haar werk te behouden”.

Mattie zegt dat hij ‘geschrokken’ is dat het niet goed met haar gaat. “Ze is een goede vriendin van me en ik ken haar heel goed. ik weet hoe lastig ze het vindt om deze beslissing te nemen. Dat kost haar veel moeite. We willen haar voor nu alle tijd geven zodat ze zelf kan bepalen wanneer ze terugkomt.”

“De geruchten over een eventueel vertrek bij Qmusic zijn pertinent niet waar. Ze moet wel kijken op welke manier ze haar energie kan terugvinden.”

Marieke maakt met Mattie iedere werkdag de ochtendshow op Qmusic tussen 6.00 en 10.00 uur. Onlangs wonnen ze de Gouden RadioRing voor hun programma Mattie en Marieke. Daarnaast presenteert Marieke RTL Boulevard en zit ze in de jury van I Can See Your Voice.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen